Vår virksomhet

Vår virksomhet – Dine turer!

Nordic Ferries gir deg opplevelsesreiser i fantastisk norsk natur, fra fjord og til fjell.

Du kan dele Nordic Ferries inn i to hovedseksjoner:

1. Norske fjord- og naturopplevelser

2. Internasjonale fergeopplevelser

Norske fjord- og naturopplevelser

I første gruppe finner vi alt som har med med transport på norske fjorder, samt turer på fjell og vidde. Vi arrangerer, informerer om, og ordner alt som har med transport til fjords å gjøre, enten det er mindre arrangementer eller større. Vi er selvsagt mest berømt på våre kombinasjonsturer som handler om fjord/fjell. Dette er det vi regner med vil bli vår slager, og målet er å befrakte og bereise 5000 mennesker det første året. Vi ordner befraktning fra alle norske byer til alle norske byer! Gjerne i kombinasjon buss/tog og ferge. Alt er mulig.

Internasjonale fergeopplevelser

I andre gruppe finner vi de internasjonale fergetilbudene. Og dette tilbudet fra vår side stammer vår mangeårige kompetanse på område, for vi har etterhvert et meget stort kontaktnett.

Med internasjonal forstår vi selvsagt reiser mellom to eller flere land. Og vi er spesialister på opplevelser som tar utgangspunkt i Norge, enten som avreise eller tilreise land. Vi har kontakter på alle de store fergeselskapene, og også de mindre, som betjener land som Danmark, Sverige, Finland, Island, Grønland, Storbritania og også helt inntil de baltiske land. Vi kan selvsagt også skreddersy private opplegg.

Vi samarbeider også med de beste lokale guider som finnes, samt meden rekke glimrende cateringbedrifter.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.